Er det denne sommeren du skal ta alle 12 toppene?

Mapper for tur-utfordringen «12-topper’n» er nå i salg på Coop Prix Feiring.

Det er gjort noen endringer og kommet litt nytt, så Trim & tur-gruppa i Feiring IL kaller det en revidert utgave. Vi minner også om at på Coop får man også kjøpt det veldig informative og fine Feiringkartet – det kan du også lese mer om her. 

Det er 12 topper i Feiring som er over 600 meter over havet. Noen er flotte utsiktspunkter, andre ligger mer inne i skogen Alle 12 toppene har nå fått nye stedskilt som viser området de er plassert. Kjøper man mappa på Coop, får man klippekort og kart, slik at man kan samle topper.

Bildet er fra Langtjennsåsen, en av de 12 toppene. Foto: Kai Melby

Det er nytt kart over området og posten Skreikampen nord er flyttet til punktet som vises på det nye kartet. Det er ca 400 meter mot nord (N60 ̊34 ̍14 ̎ og Ø11 ̊06 ̍16 ̎)

På det vedlagte kartet, er det merket med rød ring på de 12 toppene/høydene som er med, og disse er 600 moh eller mer. Ved disse toppene vil det stå et skilt/A4-kart over det aktuelle området og en klippetang. Bruk tanga og lag et klipp på kortet som svarer til den toppen du er på.

Nytt av året er at de som kjøper 12-topper’n, er med i trekningen av premier. Alle de som fullfører 12 topper’n i sesongen, vil i tillegg få en diplom som før.

Ferdig-klippede klippekort med navnet ditt på leveres til Kai Melby eller Leif Røise.

Premier og diplom overrekkes ved starten av neste sesong.

Velkommen til en ny sesong med fine turer i feringskauen!