Trim og tur

Vi har ansvar for

Tirsdagstrening i gymsal på Feiring skole kl 19.00-20.15. Nå er vi inne i en periode med crossfit – en treningsform der vi bruker egenvekt og enkle hjelpemidler som hoppetau, vekter og strikker.

«Ut og gå – kaffe etterpå» (hverdagstrim med sosialt samvær på Fløygir)

12. topper’n. Kjøp kart og klippekort til de tolv toppene i Feiring som er over 600 meter over havet. Besøk alle toppene på ett år og få diplom!

Merking av turstier og arrangementer til Trøllkjerka og andre turmål

Skiturer annenhver søndag om vinteren.

  • Gruppa har en pulk til utlån for medlemmer som vil prøve, og likeså to sett truger for utprøving. Vi har også utstyr for laminering av bilder, plakater og lignende. Ta kontakt ved behov!

Trim og tur består av:
Kai Melby – trimogtur@feiringil.no
Even Anders Tosterud
Irene Bjørndal
Alf Skålerud
Aina Haarberg

Alle som skal delta på den såkalte tirsdagstreninga må være medlemmer av Feiring IL. Det blir man ved å melde seg inn her.
OBS: 
Hvis man ikke er medlem, er man heller ikke forsikret gjennom Norges idrettsforbund, hvis det skulle skje skader eller ulykker.

Alle som er over 6 år, må dessuten betale treningsavgift. Mer informasjon om det her! 

Når man deltar på Feiring ILs aktivitets- og idrettstilbud, må man også regne med å bidra til ulike dugnader i regi av Feiring IL. Det er nødvendig for at idrettslaget skal kunne ha et tilbud til så mange som mulig. FIL har svært lave kontingenter og avgifter, så dugnad er viktig for oss. Ingen i Feiring IL får betalt for jobben de gjør. Men samarbeid er sosialt! Foreldre kan bidra med kiosksalg, vakter på arrangementer, kjøkkentjeneste, skilting, kaffekoking, kjøring og mange andre oppgaver. Takk for at du stiller opp for både dine egne og andres unger!