Ski

Skigruppa arrangerer treninger i vinterhalvåret i lysløypa ved Nordgardsgrinda.*

Her finner du informasjon om årets skiturer!

Her finner du Løypebok Feiring IL – med oversikt over løyper som kjøres på Feiringåsen og gode turmål!

I tillegg er det barmarkstrening for alle fra 4. trinn og eldre, før snøen kommer om høsten.

Geir Aasen, Kai Gjestvang og Halvor Sjuve har ansvaret for oppkjøring av skiløyper med scooter gjennom vinteren og legger ned utallige dugnadstimer.

Sammen med Eidsvoll skiklubb, Finstad SK, Hurdal IL og Nordre Eidsvoll IL arrangerer Feiring ILs skigruppe Eidsvollkarusellen på ski.

Skigruppa arrangerer klubbrenn – hvis det er nok snø – og felles skisamling for medlemmer i Feiring IL hvert år. I 2017 og -18 gikk turen til Skeikampen.

Skigruppa består av:
Halvor Sjuve – ski@feiringil.no
Bjørn Saksberg
Anett Kittelsen Flesvik

* For å komme til Nordgardsgrinda, kjører man videre oppover forbi Feiring kirke og helt til man kommer til ferista/parkeringsplassen.

Alle som skal delta på skitrening må være medlemmer av Feiring IL. Det blir man ved å melde seg inn her.
OBS:
Hvis man ikke er medlem, er man heller ikke forsikret gjennom Norges idrettsforbund, hvis det skulle skje skader eller ulykker.

Alle som er over 6 år, må betale treningsavgift. Mer informasjon om det her! 

Når man har barn som er med på Feiring ILs aktivitets- og idrettstilbud, må man også regne med å bidra til ulike dugnader i regi av Feiring IL. Det er nødvendig for at idrettslaget skal kunne ha et tilbud til så mange som mulig. FIL har svært lave kontingenter og avgifter, så dugnad er viktig for oss. Ingen i Feiring IL får betalt for jobben de gjør. Men samarbeid er sosialt! Foreldre kan bidra med kiosksalg, vakter på arrangementer, kjøkkentjeneste, skilting, kaffekoking, kjøring og mange andre oppgaver. Takk for at du stiller opp for både dine egne og andres unger!