Allidrett

Hver torsdag kan du være med på allidrettstrening!

De yngste fra 4 til 6 år trener fra 18.00 til 18.45
De eldste (1.-4. trinn) trener fra kl 19.00 til 20.00

Aktivitetene er varierte og foregår både ute på idrettsplassen og i ballbingen, samt inne i gymsalen på Feiring skole. Her får ungene prøvd seg på både friidrettsøvelser, ballspill, stafett, dans, sirkeltrening, sisten og hinderløyper. Det har også vært orientering og løping med hodelykt i refleksløype.

Gruppa består av:
Linda Kristiansen Dokken – allidrett@feiringil.no
Martin Berger
Monica Almeli
Ståle Reegård Lie
Torry Hedlo

Alle som skal delta på allidrett må være medlemmer av Feiring IL. Det blir man ved å melde seg inn her.
OBS:
Hvis man ikke er medlem, er man heller ikke forsikret gjennom Norges idrettsforbund, hvis det skulle skje skader eller ulykker.

Alle som er over 6 år, må betale treningsavgift. Mer informasjon om det her! 

Når man har barn som er med på Feiring ILs aktivitets- og idrettstilbud, må man også regne med å bidra til ulike dugnader i regi av Feiring IL. Det er nødvendig for at idrettslaget skal kunne ha et tilbud til så mange som mulig. FIL har svært lave kontingenter og avgifter, så dugnad er viktig for oss. Ingen i Feiring IL får betalt for jobben de gjør. Men samarbeid er sosialt! Foreldre kan bidra med kiosksalg, vakter på arrangementer, kjøkkentjeneste, skilting, kaffekoking, kjøring og mange andre oppgaver. Takk for at du stiller opp for både dine egne og andres unger!