Oppstart fotballkamper

Tirsdag 11.august braker det løs med første seriekamp på Feiring stadion, når G13-laget møter Søndre Høland kl 18.30.

I den forbindelse ønsker vi å opplyse publikum om noen ting.
Er du syk, eller har symptomer på Covid-19, skal du bli hjemme.
Alle som kommer vil bli møtt av kampvert, som registrerer alle tilstedeværende med navn og telefonnummer, med bakgrunn i mulig smittesporing. Alle som ikke er spillere, i støtteapparatet til laget eller dommere, skal også se kampen fra utsiden av gjerdet.

Alle bes naturligvis ellers om å følge gjeldende retningslinjer om god håndhygiene og avstander, enten som publikummer, i kioskkø eller andre situasjoner. Det blir åpen kiosk, men med noe annerledes innhold enn tidligere.

Vi håper og satser på at alle våre aktiviteter vil gå fint for seg, men det er et felles ansvar.

Foruten dette; husk å støtte de aktive på banen, og klubben gjennom kiosken!👍