Vil du bli vår sponsor?

Vi har noen solide, gode sponsorer med på laget: Ole M. Almeli AS, Toten Sparebank, Aasen bil AS og Akershusgartneren.

Har du lyst til å støtte Feiring idrettslag, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med hovedstyret@feiringil.no for å gjøre en avtale. Kanskje vil din bedrift ha logoen på reklameseil ved arrangementer? På håndball- eller fotballdrakter? Vi kan sikkert bli enige.

Vi tar også imot bestilling på reklameskilter som henges opp rundt Feiring kunstgrasbane.

Bana ved Feiring skole er i daglig bruk, ikke bare i skoletida, men nå spiller rundt 60 unger og ungdom i Feiring organisert fotball i idrettslaget. Her samles derfor unge og voksne fra Feiring og resten av Øvre Romerike så å si hver ettermiddag og kveld fra april til oktober.

Ved siden av kunstgressbana og ballbingen – der det om vinteren er skøyteis – har idrettslaget også en pumptrack-bane for syklister og alt som triller, som ytterligere øker aktiviteten og utvider bruken av idrettsbanen.

Sponsorer kan velge mellom plakater i 2, 3 og 4 meters lengde. Alle skilt er 1 meter høye. Er du interessert? Ta kontakt med oss!