Bli med på skisamling

Velkommen til skigruppas skisamling på Skeikampen 8.-10. februar 2019.
Hold av datoen!
I fjor var vi en fin gjeng på 11 voksne og 14 barn fra Feiring som dro til fantastiske skiforhold i flotte løyper på Skeikampen i januar. Vi gjentar dette i år og får ennå flottere snøforhold og sol i februar.
Skeikampen har noe endringer på tilbudet sitt fra i fjor, da leiligheter/hytter rundt alpinbakkene  pusses opp eller skal selges. Det betyr at i år skal vi bo rett ved hotellet og matbutikken, men rett ved skiløypa i 800 meters høyde!
Vi følger god erfaring fra de siste årene og tar felles middag fredag kveld med pizza og tacofest på lørdag kveld. I tillegg lager skigruppa felleslunsj lørdag i en av leilighetene. Skigruppa ordner med fellesmaten.
Frokost tar vi i de ulike leilighetene hver for oss.
Feiring IL har bestilt fire 8-mannsleiligheter rett ved hotellet og skiløypene. Egil Jacobsen og Rebecca Setsaas stiller med hvert sitt barn og håper på like stor interesse som i fjor.
Leilighetene har plass til åtte:
Det er to separate soverom og åpen hems. Det ene soverommet har en dobbeltseng på 160 cm. Soverom nummer to har to senger som er 80 cm brede. Hemsen har fire senger, som er 80 cm brede. Eget bad, sauna, stue med sittegruppe og peis. Det er gratis trådløst internett i leiligheten. Det er fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vannkoker og kaffetrakter. Sengetøy er inkludert i år, samt utvask av leilighetene.
Leilighetene ligger rett ved hotellet og de fire leilighetene er rett ved siden av hverandre.
Vi vil også ha fri tilgang til fellesarealer inne på hotellet, med bla peisestue, treningsrom, biljard og innendørs smørebod.
Pris per person er 800 kr, inklusiv to middager, lunsj lørdag, overnattinger, to treningsøkter på lørdag og en felles skitur på søndag før avreise – og ikke minst masse moro for liten og stor.
Barn under fem år er med gratis.
Betaling settes inn på FILs konto: 2050.09.12570 innen 15. januar 2019.
Ta kontakt med Rebecca Setsaas om det er noe dere lurer på. Hun setter veldig pris på en tilbakemelding på hvem som kan tenke seg å delta for best planlegging. Og videresend informasjon til andre dere tenker kan være interessert!
 
På vegne av skigruppa i FIL,
Rebecca og Egil