Velkommen til OL-kveld på Sentralen 

Lørdag 10. februar braker det løs med OL-kveld, den offisielle kveldssendingen under OL i PyeongChang. Vil du være publikummer?

Anne Rimmen og Jon Almaas leder programmet som sendes direkte på TVNorge fra Sentralen i Oslo, hver kveld fra 10. til 24. februar.

Her blir det besøk av spennende gjester og eksperter i studio, og sendingene krydres med faste humorinnslag fra noen av TVNorges profiler:

Calle Hellevang-Larsen blir sidekick og stuntreporter, Magnus Devold tar pulsen på livet i Sør-Korea, Lene Kongsvik Johansen ser OL gjennom karakteren Wenches skeptiske øyne, og Espen Eckbo tar med seg flere av sine folkekjære karakterer til PyeongChang.

 

 

 

 

 

Nå blir medlemmene i Feiring idrettslag invitert til å være med på moroa og hylle OL-deltakerne. TVNorge har et antall gratisbilletter til innspillingen lørdag 10., søndag 11. og mandag 12. februar.

Vil du ha? Send epost til ragnhild.lunder@concordetv.no med navnet ditt, ønsket dato og antall billetter. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

Arrangementet har 12 års aldersgrense. Vi er velkomne kl. 19.00, dørene stenger kl. 19.30, og innspillingen er ferdig kl. 21.15. Billetter for de andre dagene kan kjøpes på ticketmaster.no. (Aldersgrense 12 år)